top of page

BIZTONSÁGI RENDSZEREK

Greensight - Aktív biztonság

Minden járműnek vannak holtterei, amelyeket a jármű körül a kezelő/vezető nem láthat be. Számos esetben ezen holtterek miatt keletkezik károsodás a gépben, járműben, a környezeti tárgyakban vagy akár személyi sérülés adódik. A járművek esetében a jobbra kanyarodás, a holterek miatt az egyik legveszélyesebb művelet, vagy a hátramenetkor a jármű takarásában lévő tárgyak/emberek láthatatlanok. A Greensight pontos információkat ad a vezetőnek az első, oldalsó és hátsó holtterekről. A Greensight, a Groeneveld akadály-érzékelő rendszere a gyakorlati élet elemeiből építkezik, a maximális kényelmet és biztonságot adva a vezetőnek és a tulajdonosnak, valamint a környezetben dolgozóknak. A Greensight egy aktív érzékelő-rendszer a jármű/munkagép elejére, oldalára vagy hátuljára felépítve. 

Speed Limiter

A Speed Limiter, mint sebesség vagy fordulatszám-korlátozó, hozzájárul a járművek,  munkagépek költséghatékonyabb üzemeltetéséhez, csökkenti a motorok, gumik és fékek elhasználódását. Többféle limiter létezik, mind mechanikus mind a befecskendező-rendszerek elektronikus korlátozásával. A Groeneveld a legújabb, high-tech megoldást kínálja akár a targoncák sebességkorlátozására is.

Outset TPMS - Tire Pressure Monitoring System

A TPMS nyomás- és hőmérséklet-ellenőrző rendszer lehetővé teszi a gumiabroncsok állapotának folyamatos nyomon követését. A vezetőfülkében elhelyezett kijelző nem csak információkat fogad a teherautó gumijairól, hanem adatokhoz jut a csatlakoztatott pótkocsi(k)ról is a “Smart Booster”-nek nevezett feldolgozóegységnek köszönhetően. Ez az egység könnyű és automatikus adatszolgáltatást tesz lehetővé az összes pótkocsiról minden egyéb eszközt mellőzve. A TPMS rendszernek hála a

 

gépkocsivezető mindig biztos lehet az optimális abroncsnyomásban, csökkenő üzemanyag-fogyasztást és megfelelő ellenőrzést biztosítva a járműnek. A kijelző csatlakoztatható egy GPS rendszerhez is, amellyel bármilyen adat vagy riasztás küldhető a TPMS eszközön keresztül a központi irodába.

bottom of page