top of page

Forchem kabinmosó berendezések

Ipari-karbantartó és javítóműlyek részére

Gyakorló szervizként igazán értjük a szerszámok, alkatrészek és a tároló-csomagolóeszközök tisztításának problémáját.

A FORCHEM kabinmosó berendezések nem csupán professzionális megoldást kínálnak a gépműhelyek, javító és karbantartó szakemberek szerszámainak tisztántartására, de ezzel hosszú élettartamot, és európai színvonalat biztosít a műhelyek részére.

A kabinmosókkal a szerelők szerszámait, a javítandó vagy javított alkatrészeket, tárolódobozokat/ládákat és akár a szerszámos ládákat is tisztán tarthatja a vállalkozás.

Mérlegtechnika

A FORCHEM márka magyarországi szervizeként értékesítjük, telepítjük és karbantartjuk a kabinmosó berendezéseket, országszerte.

forchem_km950gepipar.png
Alkatrész - alagútmosó berendezésünk bemutatója
Szerszám- és ládamosó berendezésünk bemutatója

A tisztítást vegyszerrel, vagy csupán forró vízzel képesek a kabinmosók elvégezni, szükség szerint konzerváló folyadék-bevonatot is fel tudnak vinni a felületekre.

 

A mosás gyors, és minimális terhelést jelent a környezetre, fogyasztása minimalizált. Kívánságra eltérő mosóprogramok is programozhatók (a felhasználó által) a különböző termékek, szerszámok egyszerűbb tisztításához.

A berendezés kezelése egyszerű, érintőpaneles felületen történik. Minden munkafolyamat és fontos információ az érintőképernyős felületen megjelenik. A program logikus gondolatmeneteinek, és az intelligens kezelési koncepciónak köszönhetően a hibák minimálisra csökkenthetők.

Az 950mm-es vagy 1150mm-es belső forgózsámolynak és a kabin optimális űrtartalmának köszönhetően óránként nagy tömegű apróbb alkatrészt, szerszámot, vagy 100 kg összsúlyig nagyobb felületet (pl. motorblokk) képes tisztára mosni.

Mivel ezeknél az alkatrészeknél a kenőanyagok eléggé szennyezőek, külön olajelválasztó technológiával el tudjuk különíteni a szennyvízből és nem kell a környezetet szennyezni vele.

 

Szükség esetén szűrőzsákot vagy szűrőpaplant alkalmazunk, mely a tisztító folyadék újrahasznosítását nagymértékben növeli, így a felület tisztasága a gépészetben előírt legszigorúbb feltételeknek is megfelel.

 

A gazdaságosságát nagymértékben növeli, és gyors megtérülést garantál az egyszerű kezelhetőség, a tisztítási hatékonyság, az energiatakarékos üzemelés, stabil, megbízható működés.

bottom of page