top of page

Social engagements

Comitee of Earthmoving Machine Distributors and Rentals
logo

EuroScale is a member of Comitee of Earthmoving Machine Distributors and Rentals since 14th January 2010.  Our work and cooperation in the Comitee is feedbacked as useful due we receive much from mobile market information we also give much experience and ideas for the Distributor colleges. 

Beyond having most updated market information we take part on each EBSZ Exhibition held in each two-three years as the bigges interactive Earthmoving Show in the region. 

logo

Visit Us on nest Exhibition in September 2020!

HANDBALL

EuroScale Kecskemét Handball Team

logo

"Predeccesor of our association, the Association of Student Sports of Gardening HighSchool was founded in 1989 to support facilities to the students for doing sports in organized ciscumstances."

Both Gardening and Mechanical&Automation Faculties have big traditions in the handball sport though first handball team of the city Kecskemet became a determing First  League team.

Golas of the association is to give possibility to handball-lovers independently on age.

Today we support the association in 4 teams as

EuroScale Kecskemet I. - young students

EuroScale Kecskemet II - over age 25 with highest results

EuroScale Beach-Handball Team - girls with the ball

KFSE - the University Team

handball team
handball shirt
logo
KORHAZ
Bács-Kiskun County Hospital Babycare and Childrencare Department 

A BKMK Csecsemő- és Gyermekgyógyászati osztálya évekkel ezelőtti megkeresése óta elkötelezett támogatóik vagyunk, már több eszközbeszerzéshez nyújtottunk hathatós támogatást.

„A Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály a Kórház Nyíri úti telephelyén, a létesítmény új, „A” épületében a második és a harmadik emeletén található.

Osztályunk 51 ágyas, 23 általános gyermekágyon, az Intenzív részlegen 6 ágyon, a Neonatális Intenzív Centrumban 12 ágyon és inkubátorban, a Koraszülött részlegen 10 kiságyban tudjuk betegeinket elhelyezni. A csecsemő és a kisdedek szobáiban a gyermekágyak mellett az édesanyák részeire is biztosítjuk az alvás lehetőségét.

Az osztály járóbeteg rendelései az ügyeleti ambulancia, a diabétesz szakrendelés, az Immunológiai és Allergológiai szakrendelés, a Pulmonológiai szakrendelés, a Kardiológiai szakrendelés és a Koraszülött utógondoz a földszinten található (A épület). Folyamatban van további szakrendelések kialakítása.

Ambulanciáinkon a betegeket házi gyermekorvosi beutalóval, időpont egyeztetés után fogadjuk.

Hurutmentes betegeink délutánonként a játszószobában, óvodapedagógus felügyeletével játszanak, fejleszthetik képességeiket, rajz, társasjátékok segítségével. Internet elérhetőség, videón mesefilmek nézése, hetente bábelőadás segíti a gyógyuláshoz szükséges idő gyorsabb múlását.

A társosztályokon keresztül igen széles szak-konzíliárius lehetőségek segítik gyógyító munkákat: gyermek-szemész, gyermek-bőrgyógyász, gyermek-neuroloóus, gyermekpszichiáter, gyermek-nőgyógyász, gyermek-ortopédia, traumatológia, sebészet, fül-orr-gégészet, urológia, radiológia, UH diagnosztika, laboratórium.

Az újszülött részleg szakmailag a gyermekgyógyászati osztály felügyelete alatt áll.

Az osztályvezető főorvos a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának egyetemi docense volt, minősítést 2001-ben szerzett, 2011-ben habilitált. Részt vesz a Szegedi Tudományegyetemen az orvostanhallgatók graduális és posztgraduális képzésében, vizsgáztatásában.
Az osztály orvosai rendszeresen részt vesznek előadással, poszterrel hazai és nemzetközi konferenciákon.

Osztályunk a Szegedi Orvostudományi Egyetem akkreditált Oktató Osztálya.”

 

Kecskeméti Gyermekosztályért Közhasznú Alapítvány
Számlaszám: 10402506-25020153-00000000
Adószám: 18352522-1-03

 

Hírös Koraszülöttekért Alapítvány
Számlaszám: 10401165-50526685-57561009
Adószám: 18408812-1-03

logo
hospital

Alapítványok

JAZZ
Modern Art Orchestra
logo

Tizenegyedik évadát kezdi a széles körben elismert hazai jazz big band, a Modern Art Orchestra.

A nem mindennapi formáció 2005 októberében, a zenekarvezető Fekete-Kovács Kornél kezdeményezésére alakult meg a magyar jazz- és klasszikus zenei élet akkori legkiválóbb fiatal muzsikusaiból. A zenekar alapítása óta kizárólag kortárs zenei repertoárral rendelkezik, amely esztendőről esztendőre növekszik, köszönhetően elsősorban a MAO körül tevékenykedő szerzőknek, akik az együttes létezését is elegendő inspirációnak érzik a komponáláshoz. A kortárs zenei műhelyként működő együttes példa értékű tevékenységet folytat, hiszen fennállása óta már több, mint huszonöt órányi olyan új kompozíció született meg, ami kifejezetten a Modern Art Orchestra számára íródott. Ez a minden túlzás nélkül rekordnak mondható adat nem csupán statisztika, de az együttes kiemelkedő alkotó- és inspiráló tevékenységét is kellőképpen illusztrálja.

A trombitaművész zeneszerző célja a big band megalapításával a kortárs klasszikus zene és a jazz határainak kitágítása és ezeknek a műfajoknak a népszerűsítése. Emellett a zenekar központi szerepet vállal a fővárosi jazz és kortárs komolyzenei életben, hiszen az aktív jazz zenészek nagy részét foglalkoztatja. A ma már nem csak jazz-kedvelő körökben elismert MAO az évek alatt rengeteg díjjal, elismeréssel gazdagodott, számtalan koncertet adtak: Budapesten rendszeresen fellépnek a Budapest Music Centerben, turnéztak Európában, az Egyesült Államokban és Izraelben, valamint játszottak már olyan legendás művészekkel, mint Tom Harrell, David Liebman, Bob Mintzer, Rhoda Scott, Adam Nussbaum és Ennio Morricone.

orchestra
bottom of page