top of page

Hitelesíthető hídmérlegek

A lengyel MIW Csoport magyarországi képviseleteként 2019 decemberében megkezdtük a sikeres, kedvező értékarányú és hitelesíthető közúti hídmérlegek forgalmazását és telepítését.

Strong hídmérleg.jpg

UNITED - mobil, egyszerűen áttelepíthető kétsávos hídmérleg

Az UNITED teherautó közúti hídmérleg moduláris acélszerkezetű, könnyű és praktikus, ideális a kényelmes összeszereléshez. A mérleget igen nehéz körülmények között történő, intenzív használatra is tesztelték. Ideális és ajánlott megoldás hordozható mérlegként történő felhasználásra.

Az UNITED mérleg lézervágott acélprofilokat tartalmaz. A teljes szerkezet moduláris elemekből áll: a 6 méteres felhajtóelemekből és a mérőmodulokra. Ezzel a moduláris összeállítással egyszerűen kialakítható 6, 12 vagy 18 méteres hídmérleg, az igények szerint.

A felső - csúszásmentes - réteg 8 mm vastag, bordázott acéllemezből készült. A gyártási folyamat során a mérleget porfestett bevonattal, vagy külön kérésre, horganyzott bevonattal készítik.

A legmagasabb minőséget a rozsdamentes digitális mérőcellákból álló mérőrendszer, valamint egy – akár érintőképernyővel ellátott – mérlegmérő és külső kijelző biztosítja.

Az UNITED mérleg telepítése magában foglalja a megfelelőségértékelést (legalizációt, hitelesítést), azaz a mérleg helyes kalibrálásának MID vagy MKEH által történő hivatalos vizsgáztatását és a kereskedelmi célokra történő felhasználásának engedélyét.

United hídmérleg 1.jpg

UNITED-PRO - mobil, egyszerűen áttelepíthető teljes felületű hídmérleg

A UNITED-PRO teherautó közúti hídmérleg moduláris acélszerkezetű, praktikus és ideális a mérleg mobil áttelepítéséhez. 

A UNITED-PRO mérleg lézervágott acélprofilokat tartalmaz. A teljes szerkezet moduláris elemekből áll: a 6 méteres felhajtóelemekből és a mérőmodulokra.

 

Egyszerűen összeállítható, a számos opció még biztonságosabb üzemeltetést biztosít: csúszásmentes felhajtórámpa, teljes hosszúságú korlátok, VIR rendszerhez integrálható, érintőképernyős kijelző, repeater nagyméretú LED-távkijelző, stb.

A felső - csúszásmentes - réteg 8 mm vastag, bordázott acéllemezből készült. A gyártási folyamat során a mérleget porfestett bevonattal, vagy külön kérésre, horganyzott bevonattal készítik.

 

A UNITED-PRO hídmérleg telepítése magában foglalja a megfelelőségértékelést (legalizációt, hitelesítést), azaz a mérleg helyes kalibrálásának MID vagy MKEH által történő hivatalos vizsgáztatását és a kereskedelmi célokra történő felhasználásának engedélyét.

Elérhető modulméretek: 6-12-18 vagy 24 méter hosszúság / 3 m szélesség

United-pro hídmérleg.jpg

RAM - vasbeton szerkezetű, gazdaságosan telepíthető, teljes felületű hídmérleg

A RAM Moduláris hídmérleg költséghatékony megoldás. A szállítás a fémkeretekből és fegyverzetből álló modulokat érinti, a betontöltet kiöntése a szerelési helyszínen történik.

A mérőhidak a legnépszerűbb (könnyen cserélhető és elérhető) mérőcellákat tartalmazzák, amely jelentősen egyszerűsíti a későbbi karbantartást és alkatrész ellátást.

 

Elérhető méretek: 4m x 3m, 6m x 3m, 7m x 3m

 

Igény szerint egyedi formatervezés is kérhető.

 

Tökéletes megoldás a olyan, mérleggel rendelkező vállalatok számára, ahol folyamatos szállítmányozás történik.

 

A 6 méteres keret csak 2000 kg súlyú

HG-RAM hídmérleg.jpg

EAB - Automata Bányakiszolgáló Rendszer

Az EuroScale Automata Bányakiszolgáló rendszer célja a tulajdonosi értékek biztonságosabb kezelése, és a működési költségek jelentős csökkentése.

Az EAB rendszerben a bányaterületre érkező teherautók beléptetését automatikus rendszám-felismerő kamera és sorompó vagy jelzőlámpa végzi. Az azonosított járműhöz rendelt anyagrendelés/szerződés (vagy a sofőr kézi bevitele alapján) információk automatikusan azonnal a mobil rakodók (homlokrakodók vagy kotrók) mérlegeire kerülnek.

A rakodógép kezelők azonnal felismerik, mely autók érkeznek, milyen anyagot, adott autóra mekkora mennyiséget kell rakodniuk, majd a rakodást pontosan, hitelesen elvégzik, anélkül, hogy a fülkéből ki kellene szállniuk. ezzel jelentősen megnövekszik a bánya kiszolgáló kapacitása.

A rakodási adatok - vezetéknélküli (pl. wifi) hálózaton keresztül azonnal visszakerülnek a mérlegházba, és (kitörölhetetlenül) archiválódnak.

A teherautó visszaérkezésekor így már kész, nyomtatott szállítólevél áll rendelkezésre. a kilépéskor megtörténő hídmérleges ellenőrző mérést, a rakomány archivált fotózását, dokumentálását követően a jelzőrendszer vagy sorompó automatikusan kilépteti a teherautót. 

A valósidejű, biztonságos és pontos adatkezelés nem csupán felgyorsítja a kiszolgálást, és nagyobb kiszolgáló kapacitást biztosít a bányaüzem részére, de a tulajdonosnak teljes biztonságot ad amellett, hogy a személyi költségek is jelentősen lecsökkennek.

A vezetők a rakodási adatokat valósidőben, az iSosync App segítségével azonnal nyomon követhetik mobiltelefonjukon.

A kitermeléshez, gyártáshoz kapcsolódó hídmérlegek rendszerbe kötésével a teljes készletkezelés, készlet-tervezés is megvalósítható.

Az EAB rendszer tetszőleges vállalatirányítási rendszerhez integrálható, amely egy teljesen zárt, automatikus és biztonságos termelésirányítást és kontroll biztosít.

Semi-Automatic-Weighbridge.jpg
isosync 3.jpg
isosync 2.jpg
isosync 1.jpg
bottom of page