top of page

MILLUTENSIL - "ALL AROUND THE PRESS!"

A Millutensil olasz családi vállalkozás több, mint 60 éves múltra tekint vissza, és piacvezető szerepet tölt be a fröccsöntő-szerszám javító, lemezadagoló és a fémmegmunkáló prések kiszolgáló területeinek gépészetében. A Millutensil  a legnagyobb gyártókat szolgálja ki számos ipari szektorban, és a legfejlettebb technológia gyártására törekszik az innovációkkal és alapvető fejlesztésivel.

Cégünk 2017-től partnere a Millutesil gyárnak, képviselve a legmagasabb technológiai precizitást a piackonform árakkal.

A Millutensil BLUE LINE termékek széles kínálatot biztosítanak a fröccsöntő-szerszámok biztonságos, precíz és beállításához, karbantartásához és ellenőrzéséhez.

A Millutensil GREEN LINE termékek a legkorszerűbb berendezéseket kínálja a présüzemek kiszolgálására, melyek garantálják a leghatékonyabb gyártást.  Kiemelt fókuszban  van az automatizálás.

Végül a Millutensil YELLOW LINE sorozatban található konvejorok és szállító-rendszerek növelhetik a gyártási kapacitást számos ipari területen.  A Millutensil egy valóban dinamikus és innovatív megoldást kínál a gyártó vállalatoknak.

A Millutensil és az EuroScale filozófiája közös: nem egyszerű beszállítónak lenni, de hosszú távon partnerként együttműködni az ipari vállalatokkal, növelve a hatékonyságot és a produktivitást.

Köszönet Partnereinknek, akik eddig a Millutensil-t választották
bottom of page